-33%

Automatikus növény öntözőrendszer (12 db)

  • A növényeid mindig megfelelően öntözöttek lehetnek
  • Gyors vagy lassú csöpögés
  • Különböző típusú növényekhez
  • Nagyon praktikus és könnyen használható

Egy csomag 12 darab terméket tartalmaz.

MEGTAKARÍTÁS: 3.600Ft (33%)

7.200Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.200Ft2x 6.120Ft3x 5.400Ft
Cikkszám: AvtoZaliv Kategória:

ÖNTÖZI A NÖVÉNYEKET HELYETTED

Mostantól már nem kell attól tartanod, hogy a növényeidet elegendően öntözöd e meg. Ez az öntözőrendszer csepegtetéssel automatikusan öntözi őket. Nagyon praktikus a használata, és növényeid mindig jól hidratáltak és egészségesek lesznek.


2 CSEPEGTETÉSI MÓDSZER

Gyors vagy lassú csöpögés. Állítsd be a csepegési sebességet minden növény számára külön-külön. A csepegtetés 0 és 60 csepp percenkénti sebesség között állítható be. A csepegtetés 1-15 napig tarthat, az öntözőkannára helyezett üveg méretétől függően. Az egyes növények vízmennyiségét egyedileg állíthatod be.

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ NÖVÉNYEKHEZ

Alkalmas nagy és kicsi növényekhez, zöldségpalántákhoz, cserepes növényekhez, cserjékhez, virágokhoz … Az öntözőrendszer kompatibilis különféle kisebb vagy nagyobb palackokkal (például egy üveg víz, szóda …). Vedd figyelembe a növények méretét: egy 2 literes palack csak nagyobb növények számára alkalmas, a kisebb növényeket túlöntözheted az ilyen palackkal.

 

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Az öntözőrendszer használata nagyon egyszerű. Töltsd fel az üveget vízzel, helyezd az öntözőfúvókába, határozd meg a csepp mennyiségét, és rögzítsd a rendszert a földbe. Készíts néhány lyukat az üveg tetején a könnyebben adagolható víz érdekében.