-31%

Fényvisszaverő/védő autós matricák (2 + 2 GRÁTISZ) és ajándékutalvány

Fényvisszaverő matricák, amelyek javítják autója megjelenését és megvédik a sérülésektől.

Elfogyott

Cikkszám: AvtoKluka Kategória:


AZ AUTÓ MODERN MEGJELENÉSE

Védő fényvisszaverő matricák, amelyek javítják autója megjelenését, miközben megvédik azt. A matricák gyönyörű kék ​​színűek és visszaverik a fényt. Autód nagyon modern és sportos megjelenést kap ezáltal, ugyanakkor védve lesz az ütközéstől és jobban látható lesz az úton.

 

HATÁSVÉDELEM

Nem kell tovább félni az autó sérüléseitől és ütéseitől. Ezeknek a fényvisszaverő matricáknak a segítségével megvédheti autóját az ütközéstől.
A matricák ütéscsillapítóként működnek, megtartva az autó ajtaja és a fal vagy más autó tárgy közötti távolságot.
Nagyszerű kis helyiségekhez, ajtók nyitása keskeny parkolókban.

 

MINDEN TÍPUSÚ AUTÓHOZ

A matricák univerzálisak és minden típusú autóhoz alkalmasak. Nagyon könnyen felszerelhetők, az autó mind a 4 ajtajának kilincsére és a kilincs alá ragasztjuk (tehát minden ajtón két matrica van). A matricák nem károsítják az autót és nem zavarják az ajtó kinyílását.


FÉNYVISSZAVERŐ CIMKÉK A JOBB LÁTHATÓSÁG ÉRDEKÉBEN

A védő matricákat úgy tervezték, hogy a reflektorokhoz hasonlóak legyenek. Amikor a lámpák (pl. A szemben lévő autók) visszaverődnek, kissé megcsillannak. Velük jobban láthatóvá válhatsz az úton és következésképpen biztonságosabb is. A többi úthasználó gyorsabban észrevesz.

A csomagban 4 fényvisszaverő / védő matricát kapsz, minden autóajtóra (2+2 GRÁTISZ).

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.