-38%

Univerzális 8 részes autós rendszerező CARPRACTIC® és ajándékutalvány

Autója végre rendezett, kényelmes és tiszta lesz, Ön pedig élvezni fogja a vezetést. A rendezőbe minden legfontosabb tárgyat elhelyezhet, ami mindig kéznél lesz.

Törlés

10.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.200Ft2x 8.670Ft3x 7.650Ft
Cikkszám: AvMult Kategória:

ELŐNYÖK:

✅ Minden egy helyen
✅ Minőségi bőrből készült
✅ 8 tároló fiók
✅ Stabilan rögzített gumiszalaggal

👉 VÉGRE REND LEHET AZ AUTÓBAN

Rosszul érzi magát az autóban lévő rendetlenség látványától? Ezzel a rendkívül praktikus szervezővel pillanatok alatt rendszerezheti a dolgokat. A legfontosabb dolgokat egy helyre rakhatja, és mindig kéznél lesznek. Könnyedén és gyorsan rögzítheti a rendszerezőt az autós napellenzőre és tárolhat benne különféle tárgyakat (szemüveg, telefon, kártyák, vizsga, személyi igazolvány, tollak, jegyzetek, kábelek, tollak, fejhallgatók, CD-k…).

👉 TARTÓS MINŐSÉG

A rendszerező kiváló minőségű bőrből és igényes kivitelezéssel készült. Azonnal beleolvad autójába, és még szebbé varázsolja.

👉 6+2 TÁROLÓFIÓK

Mostantól a legfontosabb tárgyai többé nem hevernek az autóban össze-vissza. A rendszerezőben akár 5 fiók is található, amelyek alkalmasak kártyák, személyes iratok stb. tárolására, 1 szemüvegkapcsos, 1 nagyobb fiók, kábelek, töltők tárolására alkalmas és 1 hálós zseb, ahová további nélkülözhetetlen tárgyakat helyezhet el. Ezen kívül van egy további hely, ahová kedvenc tollat ​​rögzítheti. Kivételes kapacitásával ez a rendszerező nélkülözhetetlen társ lesz az utazás során.

👉 GYORS ÉS KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Ez a rendszerező 2 erős és stabil elasztikus pánttal rendelkezik, és kényelmesen rögzíthető az autó napellenzőjére. Stabil marad vezetés közben, így a benne lévő tárgyak a helyükön és stabilan maradnak. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a legtöbb autós napellenzőbe. Most lehetősége nyílik arra, hogy úgy rendszerezze autóját, ahogy még soha. És ne felejtse el, hogy minden tárgy mindig nagyon közel lesz Önhöz – biztonságosan tárolva és mindig kéznél lesz.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Mérete: 30 x 15 x 2 cm
Szín: szürke és fekete
Anyaga: bőr

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.