-29%

Napellenző autó szélvédőhöz és ajándékutalvány

  • Hőszigetelés és napvédelem
  • Kevesebb hő az autóban
  • Könnyen telepíthető és tárolható
  • Kompatibilis különböző autókkal
MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (29%)

Készleten

9.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.900Ft2x 8.420Ft3x 7.430Ft
Cikkszám: AvMarel Kategória:

HŐSZIGETELÉS ÉS NAPVÉDELEM

Ez az autó szélvédő napernyő kiváló minőségű alumínium fólia anyagot használ a sok hő elzárására és a napfény visszaverésére, ami hatékonyan csökkentheti az autó belsejében lévő hőmérsékletet, és megakadályozhatja az autó belsejének károsodását és elöregedését.

KEVÉSBÉ LESZ MELEG AZ AUTÓBAN

A napernyő ellenáll az UV sugaraknak és a hőnek, visszaveri a napfényt. Megfelelően elsötétíti az autót, és megvédi a belső hőtől. Kiváló utazáshoz és forró nyári napokhoz. Még néhány órás napsütés után is kellemes hőmérsékletű lesz az autód.

KOMPATIBILIS KÜLÖNBÖZŐ AUTÓKKAL

Az esernyő alakú belső szélvédő napellenző szinte minden típusú autóhoz alkalmas. Alkalmas kisebb és nagyobb autókhoz is. Kötelező utazási kiegészítő!

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ ÉS TÁROLHATÓ

Az autó napellenzője nagyon könnyen felszerelhető. Kinyitod, mint egy esernyőt, és beteszed a szélvédőbe. A napellenző jól illeszkedik a szélvédőre, és teljesen elsötétíti az autót, és megvédi az UV sugaraktól és a hőtől. Használat után egyszerűen csukd le a napernyőt, mint egy esernyőt, és tárold a mellékelt táskában, és helyezd el valahol az autóban, hogy mindig elérhető legyen.


Méretei: kb. 125x65cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.