- 36%
Akció!

Jármű fűtés – UltraHEAT® és ajándékutalvány

 

Ez az autófűtés fűthet vagy hűthet, így érezheti a meleget a hideg napon és a szellőt a forró, napsütéses napon. Gyorsan megszabadulhat az autóüveg párától is.

10,000Ft 15,690Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 10,000Ft / db22x 8,500Ft / db33x 7,500Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: AvHeat Kategória:

MULTIFUNKCIÓS

Ez az autófűtés nem csak ideális a jármű belsejének fűtésére, az ablakok és szélvédők jégmentesítésére/páramentesítésére, hanem hűtőventilátorként is használható, amely nyáron hűvös levegőt biztosít. Hideg-meleg kapcsolóval van ellátva. Csak a kapcsolót kell cserélni, és azonnal jön a forró levegő vagy a hideg szél az Ön igényei szerint.

KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY

Az autófűtés nagyon kényelmes és könnyen használható. Dugja be az autó szivargyújtó aljzatába, és kapcsolja fűtésre vagy ventilátorra (győződjön meg arról, hogy autója rendelkezik 12 V-os szivargyújtó aljzattal). Azonnali fűtés, automatikus túlmelegedés elleni védelem. Felmelegítheti autója légkörét anélkül, hogy meg kellene várnia, hogy a motor 30 másodpercen belül felmelegedjen. Hatékonyan lehetővé teszi az ablakok gyors leolvasztását vagy jégmentesítését, így útnak indulhat és időben célba ér.

BIZTONSÁGOS ÉS KOMPATIBILIS

Termékünk nem tartalmaz gázt, hanem csak a generátorból származó energiát használ, így ez a leghatékonyabb fűtési mód. Beépített biztosítékkal, túlmelegedés elleni védelemmel, feszültség elleni biztosítékkal rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a használatát. Felhasználóbarát kialakítás, amely alacsony fogyasztás mellett energiát takarít meg. Minden típusú járműben használható, amelyek 12 V-os csatlakozással rendelkeznek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A termék hossza: 18 cm
A termék szélessége: 13,5 cm
Anyaga: ABS műanyag
Feszültség: 12V

 

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„Jármű fűtés – UltraHEAT®” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.