-30%

Biztonságos autósülés kutyáknak – DogSeat

Meg akarja akadályozni, hogy kutyája felugorjon az autóban vezetés közben, és egyúttal szemmel is tartsa? Ez az autósülés kutyáknak és más háziállatoknak nem csak kényelmes, de nagyobb biztonságot is nyújt vezetés közben.

Törlés

9.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.900Ft2x 8.420Ft3x 7.430Ft
Cikkszám: AvDog Kategória:

ADJON KUTYÁJÁNAK EGY EXKLUZÍV ÜLÉST

A kisállatok számára készült autósülés tökéletes a szőrös barátok szállítására, védelmére és biztonságára vezetés közben. Az állateledeleket, játékaikat, zsebkendőket és egyéb szükségleteket nagy külső zsebekben tárolhatja. A hálós kialakítás lehetővé teszi kedvence légáramlását és akadálytalan légzését.

BIZTONSÁGOS VEZETÉS

A masszív PVC keretrudak gondoskodnak arról, hogy az egész ülés mindig tökéletes állapotban legyen, két biztonsági öv rögzíti a kiegészítő ülést, hogy megakadályozza az elcsúszást az autóban, hogy kedvence ne zavarja Önt vezetés közben. Az állítható hevederek a legtöbb autóhoz, járműhöz és SUV-hoz illeszkednek, van egy gyűrű is a kutya nyakörve rögzítésére, így az nem ugrik ki.

MINŐSÉGI KIVITELEZÉS ÉS ANYAG

Ezen a kisállatülésen minden anyag 100% oxford anyagból készült, amely vízálló és könnyen tisztítható. Egyszerűen törölje le a koszt anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy átázik vagy foltot hagy maga után.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete, szürke
Anyaga: Oxford szövet
A kosár mérete: 40 × 30 × 25 cm
Biztonsági öv hossza: 46 cm
Rögzítőpánt hossza: 90-160 cm