-35%

Autós MP3 lejátszó és ajándékutalvány

Szeretne egy korszerű autórádiót a járműjén? ???? Van egy megoldásunk. Frissítse a régi autórádiót ezzel a gyönyörű és prémium adóval.

Elfogyott

Cikkszám: AvtoMP3 Kategória:

BLUETOOTH CSATLAKOZÁS MINDEN KÉSZÜLÉKHEZ

A Q15 Bluetooth zenei vevő lehetővé teszi a vezeték nélküli lejátszást egy Bluetooth eszközről (okostelefon – iPhone vagy Android, táblagép) egy autórádióra, normál rádióra vagy bármilyen más eszközre, amelynek AUX vagy LINE-IN csatlakozása van (3,5 mm).

Ezt egy speciális technológiával tervezték, amely lehetővé teszi az okostelefonjáról történő hívások fogadását az autó hangszórón keresztül.

SZERETŐ ZENEI TAPASZTALAT

Az intelligens kialakításnak és az egyszerű folyamatnak köszönhetően az autó hangszórója kihangosítón is kihangosító lehet.

Ezen felül, egy kristálytiszta hangzásával lenyűgöző zenei élményt nyújt.

 

JELLEMZŐK:

A készülék Bluetooth technológiát használ

Prémium hangminőség – élvezze a kristálytiszta zenét

A készülék kompatibilis a legtöbb okostelefonnal – iPhone, Android készülékek, intelligens táblagépek és más bluetooth eszközök

Csatlakoztassa a vevőt az otthoni audiorendszerhez vagy az autórádióhoz audiokábel (3,5 mm) segítségével az AUX vagy a LINE-IN aljzathoz

Nyomja meg a TELEFON gombot az okostelefonról érkező hívás fogadásához és kihangosító kezdeményezéséhez az autóban

Beépített mikrofon telefonhívásokhoz

Vezeték nélküli telefonálás

T-Flash kártya 32G-ig

 

A CSOMAG TARTALMA

1x hordozható Bluetooth vevő

1x MICRO USB port

1x Iphone csatlakozó

1x C típusú csatlakozás

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.