Six pack alakformáló és ajándékutalvány

Ez a férfi fehérnemű egész nap viselhető, és ruha alatt is láthatatlan!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: HlaceM Kategóriák: ,

SELYMES SZÖVET

Magas derekú nadrág. A széles öv megakadályozza a lefelé / felfelé gördülést; Rugalmas szövet, a formázott testen összenyomódik; Nem irritálja a bőrt, és a könnyű, nedvességelvezetés miatt egész nap lélegző és kényelmes érzés érezhető.

MAGAS DERÉK

Férfi fehérnemű magas derék kialakítással, hogy olvassza a hasi zsírt és támogassa a derekát. Kettős réteg a hason, hogy cm-enként csökkentse a derékvonalát és vizuálisan fogyjon.

3D DIZÁJN

Pocakos alsónemű férfiaknak, légynyílással az ágyéknál – 3D TÁMOGATÓ TÁSKA TERVEZÉS, hogy illeszkedjen a férfi fiziológiai jellemzőihez. A rövid, nem varrott lábazati varratokkal pedig könnyedén kijuthatunk a fürdőszobába. A comb közepe hossza természetesebbnek tűnik a comb zsírtartalmának kontrollálásához és a lábak görbítéséhez.

LÁTHATATLAN

Rugalmas selyem, láthatatlan szövet a ruha alatt, farmer, harisnya és egyéb ruhák alatt. Ez a karcsúbb férfi fehérnemű viselhető fehérneműs alsónadrágként a mindennapi viselethez, és felépítheti testformáját, ha hasi vagy combízületi problémája van. Nagyszerű ajándékokhoz, apának vagy fiúnak, barátnak, esküvőre, klubra, jógára és akár munkára is alkalmas.

ANYAG

87% Nylon és 13% Spandex

Ha a 2 méret között van, akkor kényelme érdekében válassza a nagyobb méretet.

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.