-30%

Adventi kalendárium gyűjthető ékszerekkel és ajándékutalvány

Neked is megvan a karácsonyi eufória, ami minden télen visszahoz minket a gyerekkorba, és amit nem csak a hangulat miatt élvezünk, hanem a sok ajándék miatt is, amit szeretteinktől és barátainktól kapunk. Az idei évre egy különösen érdekes meglepetéssel, egy különleges készlettel készültünk, melyben gyűjthető ezüst karácsonyi varázslatok rejtőznek.

MEGTAKARÍTÁS: 5.100Ft (30%)

Engedélyezett utánrendelésre

12.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 12.000Ft2x 10.200Ft3x 9.000Ft
Cikkszám: AdvZap Kategóriák: ,

👉 A TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK

Ha megajándékozod gyermekeid, barátnőd, feleséged vagy édesanyádat, nem fogsz mellélőni, ha ezt a 24 darabból álló adventi készletet választod, amelyből 22 darab charm és 2 karkötő. Nagyon szórakoztató lesz látni, ahogy minden nap új charmot raknak az üres karkötőjükre, ami a karácsony témáját ölti fel. Természetesen te is készíthetsz ilyen ajándékot magadnak, és te is élvezheted ezt a különleges varázst. A charmok mintája harangok, szarvasok, hópelyhek, karácsonyfák, hópelyhek stb.

👉 MEGLEPETÉS EGY REJTÉLYES NAPTÁR FORMÁBAN

Az adventi kalendárium az ünnepi naptár egy különleges formája, mely minden nap egy újdonságot tár eléd, amit a mellékelt karkötőre könnyedén felcsúsztathatsz. Bizonyára ismeri azokat az adventi karácsonyi kalendáriumokat, amelyekben kis csoki is van, ünnepi képek formájában, ugye?

Ezek az adventi naptárak hasonló módon készülnek, csakhogy édes meglepetés helyett fényes, gyűjthető ajándékokat rejtenek, amelyektől a megajándékozottak maximálisan el lesznek ragadtatva.

👉 AZ ADVENTI KALENDÁRIUM KÜLÖNLEGES JELLEMZŐI

– A karácsonyig tartó napi visszaszámlálás során egy új meglepetést fedezhetsz fel, amelyektől el fog állni a szavad,
– a titokzatosan őrzött charmokat december 1-től 22-ig minden nap gondosan a karkötőre gyűjtjük;
– karkötő, kiváló minőségű ötvözetből, hossza 16cm + lánc 5cm,
– biztonságos anyag, amely nem okoz allergiát,
– A medálok rendkívül könnyűek és nem mérgező műanyagból és ötvözetből készültek.

Per aggiungere ciondoli al bracciale è sufficiente svitare la parte anteriore, incordarli e poi riposizionarla sul retro. Ecco come vengono installati in modo sicuro.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.