-30%

Hatszögletű tükrös falmatricák (6 darab) és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

Ezek a tükrös falimatricák minden helyet megszépítenek. Úgy néznek ki, mint egy tükör, szép díszítést alkotva. A csomagban 6 darab öntapadó hatszögletű falmatricát kap.

Törlés

7.250Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.250Ft2x 6.160Ft3x 5.440Ft
Cikkszám: 6KotNalep Kategóriák: , ,

FALMATRICÁK, AMELYEK TÜKRÖK IS EGYBEN

Ezek a hatszögletű falmatricák, amelyek egyben tükrök is, minden helyet felvisznek. Kellemes fényt bocsátanak ki, tökéletesen illeszkednek a többi bútorhoz, gyönyörű, modern dekorációt alkotnak.

BEÁLLÍTHATJA ALAKJÁT AZ ELKÉPZELÉSE SZERINT

Ezekkel a matricákkal teljesen tetszés szerint testre szabhatja a faldekoráció alakját. Ragassza őket vízszintesen, függőlegesen, ferdén, rendezze őket bármilyen alakban … Sokféle díszítési lehetőség.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A matricák öntapadósak és nagyon könnyen használhatók. Húzza le a hátsó fóliát, és rögzítse a matricát a falhoz a kívánt formában. Ha megunja őket, könnyen eltávolíthatja őket a falról, mivel a falak nem sérülnek meg, és nem távolítják el a festéket.

KITŰNŐ DEKORÁCIÓS ELEM

A tükrös matricák nagyszerű dekorációt jelentenek bármely helyiség számára. Használhatók a nappaliban, a hálószobában, a folyosón, a gyermekszobában, az irodában, szállodák vagy éttermek számára is alkalmasak. Gyönyörű díszítést és modern megjelenést hoznak a térbe.

Az egyes matricák mérete: 18,4 cm

Anyaga: akril műanyag

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Hatszögletű tükrös falmatricák (6 darab) photo review
  Irén
  Szép dekoráció
  Hatszögletű tükrös falmatricák (6 darab) photo review
  Tibor
  Úgy néznek ki, mint egy tükör, nagyszerű!
  Hatszögletű tükrös falmatricák (6 darab) photo review
  Éva
  Nagyszerűek ezek a matricák ;)
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük